HuitingSchoon Makelaar

HuitingSchoon Makelaar

Een ruime tijd geleden hebben wij Petra benaderd voor de binnen- en buitenfotografie van objecten die wij mogen verkopen/verhuren voor onze opdrachtgevers. In die zelfde periode besloten wij onze website te vernieuwen. Wij wilden hiervoor op diverse locaties foto’s maken. Petra was gelijk enthousiast en is toen een ochtend met ons mee geweest. Wij zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat en krijgen nog vaak leuke reacties, met name over de foto van de mannen in het weiland met de koeien! Kort daarna heeft Petra, in haar nieuwe studio, nog portretfoto’s en een teamfoto van ons gemaakt. Wij ervaren Petra als zeer prettig in de omgang, een allround fotografe met de juiste kennis en zij staat borg voor haar kwaliteit.

Team HuitingSchoon, Assen

Bruiloft Frans & Carolien

Bruiloft  Frans & Carolien

Prachtige herinnering….

Onze bruiloft startte met een fotoreportage op verschillende locaties. Petra was hierin meedenkend en kwam met leuke ideeen! Van te voren hadden wij een gesprek waarin we onze wensen en ideeen kenbaar hebben gemaakt! Al met al een supermooie dag waarop we met veel plezier terugkijken en terugbladeren in ons mooie album!

Frans & Carolien

Afscheid Elton

Afscheid Elton

Foto’s bij ons afscheid

In februari 2015 overleed onze pleegzoon. Om zijn familie, die in het buitenland woont,te laten zien hoe de afscheidsdienst is gegaan hebben we Petra gevraagd foto’s te maken van de hele dag. Petra heeft ons de hele dag gevolgd met haar camera en heeft veel foto’s gemaakt. Dit was voor ons een hele prettige ervaring. Ze was er wel maar ze viel niet op. Wist heel goed wat gepast was en heeft veel gevoel voor het vast leggen van bijzondere dingen en situaties.

Na een aantal weken kregen we een boek met alle foto’s van het afscheid erin. Zo mooi en dierbaar. We kijken er niet wekelijks in maar op moeilijke momenten halen we het boek uit de kast en kunnen we terugkijken op een warm afscheid. Een boek wat op een hele respectvolle en stijlvolle manier is gemaakt.

Familie Klopstra
Odoorn

Natuurlijk Fit – Exloo

Natuurlijk Fit – Exloo

Natuurlijk Fit Exloo

In het voorjaar van 2014 is in een schuur van ons agrarisch bedrijf een sportruimte gerealiseerd.
Omdat wij niet een standaard sportschool zijn wilde ik graag dat in de foto’s terug te zien is wat sport bij Natuurlijk Fit Exloo inhoudt. We onderscheiden ons in het gebruik van attributen en sfeer.
Petra is in haar opdracht zeker geslaagd om alle facetten te laten zien. De foto’s geven aan wat je op sportief gebied kunt verwachten. De ontspannen sfeer tijdens en na het sporten en daarnaast de kwaliteit in begeleiding is van de foto’s af te lezen.

Martine, Passie voor Sport

Nostimos Letselschade

Nostimos Letselschade

Ons bedrijf heeft in 2015 haar website vernieuwd. Daarvoor waren nieuwe foto’s nodig van de kantoorpanden, de medewerkers en de verschillende teams, verspreid over het land.
Petra kende ik persoonlijk en ik heb haar gevraagd een offerte uit te brengen. Deze was gunstig ten opzichte van andere offertes zodat Petra de opdracht kreeg. Dit was een logistieke klus, want er moesten op 6 verschillende locaties in heel Nederland foto’s worden gemaakt. En het moest allemaal snel in orde gemaakt worden. Petra had van tevoren aangegeven dat ze alles in 1 maand voor elkaar zou kunnen maken en de foto’s, mooi bewerkt, zou kunnen aanleveren. Dit leek me nogal ambitieus, maar na het geven van de opdracht werden er door haar direct afspraken ingepland en ging ze aan de slag.
Ze stemde af met de managers van de vestigingen en met ons reclamebureau zodat iedereen goed wist waar hij aan toe was.
Het maken van de foto’s op de kantoren verliep heel professioneel. Ze zorgde voor een plezierige en rustige sfeer waardoor iedereen vrij ontspannen op de foto kwam.De foto’s heeft ze daarna snel bewerkt en aan ons beschikbaar gesteld.De website is inmiddels klaar.
En de eerste vervolgopdracht aan Petra om nieuwe medewerkers voor de site te fotograferen is al weer aan haar verstrekt.

Team Nostimos Noord

MK Objecten – Odoorn

MK Objecten – Odoorn

Seizoenswinkel – MK Objecten

Ieder seizoen verander ik mijn winkel en komt Petra foto’s maken voor mijn advertentie en website. Dat doen we al heel wat jaren, zo samen. Ze maakt kwalitatief mooie en sfeervolle beelden van mijn winkel. Alles komt heel mooi tot zijn recht, met het natuurlijke licht in mijn winkel.

Ik krijg van klanten vaak te horen dat ze de foto’s op mijn site zo mooi vinden! Ook maakt Petra mijn drukwerk en advertenties op precies in de stijl die bij mij past.

Samenwerken met Petra is erg plezierig en correct.

Marleen Kirchhoff
Odoorn